dinsdag 10 januari 2017

Bruiloft met uitzicht op San Gimignano

Marian en Ivo bezochten in 2013 AG04 en werden verliefd op deze accommodatie met prachtig uitzicht op San Gimignano. Ze spraken daar toevallig met een de familie van een bruidspaar die mij als wedding planner hadden en zij werden enhousiast. Er kwam nog even een geboorte tussendoor, maar uitendelijk werd de trouwdatum op 2 juli 2016 geprikt.

En wat was het een mooie dag! Wel warm, maar het is natuurlijk zomer, overdag temperaturen tussen 30-35 graden en 's avonds heerlijk zwoel. Daarom besloten we de ceremonie in de ochtend te plannen om 10 uur want de zon stond al volop in de tuin. Ik was om 8 uur aanwezig om de plek van de ceremonie aan te kleden, terwijl Marcela bezig was met het bruidskapsel van Marian en haar make-up. Het thema was wit en paars/lila en het boeket van Marian was dan ook in deze kleurstelling. De ceremonie werd muzikaal begeleid door Alessandro met speciale verzoeknummers van Marian en Ivo:

1) I'm ready van Bryan Adams
2) She van Elvis Costello
3) You are so beautiful van Joe Cocker
4) Diamante van Zucchero
5) All of me van John Legend

Na de ceremonie was het tijd voor de taart aansnijden. Silvia had de tafel met de taart en prosecco prachtig gedecoreerd. De taart was een zogenoemde 'Amerikaanse taart' (cake design) en was afgeleverd door een banketbakker uit Colle val d'Elsa. Na de toost kwam de bus de gasten halen voor een lunch in San Gimignano, middenin het oude dorpje. Marian en Ivo gingen zelf met een prachtige, oude Fiat 500.
Na de lunch kregen we uitleg van de eigenaar van Gelateria Dondoli over zijn ijs, met natuurlijk daarna een ijsje voor iedereen.
Terwijl het bruidspaar foto's maakte, liepen de gasten nog een rondje door het dorpje en gingen vervolgens terug naar de accommodatie voor een frisse duik. Het aperitief met hapjesbuffet werden voorbereid aan het zwembad en de muzikale begeleiding werd door Alessandro en Sara gedaan. Het diner werd in de tuin tegenover het restaurant opgedekt met allemaal mooie bloemenvaasjes en kaarsjes.
Na het diner werd het tijd voor de voetjes van de vloer onder begeleiding van Alessandro en Sara (inclusief lichteffecten en rookmachine).

Credits
accommodatie: AG04  kapsel en visagie: Marcela bloemist: Giuliano muziek: Alessandro & Sara fotograaf: Ulisse & Fabio


 Geen opmerkingen: